Keuzecoach Eva Teetaert


LIFE is like riding a bicycle. To keep your balance, you must keep moving.Missie

Door zelfinzicht breng ik mensen tot persoonlijke ontwikkeling. En dat in een kortdurend traject. Dit is geen therapie maar een concreet beslissingsproces.

 

We hebben niet altijd in de hand wat er gebeurt, maar je kiest zelf hoe je daarop reageert en welke stappen jij zelf zet. Ik wil jou helpen bij de keuzes op jouw weg. Ik geloof in de kracht van kiezen. Hoe mensen dit ervaren, lees je hier.

 

Passie

Op een spontane, interactieve, ervaringsgerichte en persoonlijke manier inzichten aanbrengen. Om dan in beweging te komen en tot actie over te gaan. OplossingsgerichtKlare taal en no nonsense.

 

Motivatie

De opstart van Keuzecoach was eigenlijk het logisch resultaat van een persoonlijke zoektocht naar een nieuwe uitdaging om meer energie uit mijn leven te halen. Ik ben als het ware zelf de eerste persoon geweest die ik heb geholpen om keuzes te leren maken.

Ik merkte in mijn dagelijkse job in het hoger onderwijs dat ik enorm veel energie haalde uit het coachen en stimuleren van studenten en collega’s. Wanneer bleek dat zij door die coaching stappen zetten in hun professionele en individuele groei, wist ik waar mijn hart ligt: bij de persoonlijke aandacht voor de ontwikkeling van mensen, ongeacht hun leeftijd.

Van daaruit ben ik me - naast mijn master in de agogische wetenschappen en ervaringen in het coachen nog meer gaan toeleggen op alle aspecten rond leren kiezen. Ik volgde verschillende bijkomende opleidingen en verdiepte me in wetenschappelijk onderbouwde instrumenten en internationale literatuur en ging kijken hoe dit in andere sectoren aangepakt wordt.

Relevante opleiding

 • Master in de agogische wetenschappen
 • Banaba zorg en remediëring
 • Bachelor leraar lager onderwijs
 • Opleiding coaching Ontwikkelingsinstituut

 

 

Relevante ervaring

 • 13 jaar ervaring als docent in opleiding Verpleegkunde
 • 5 jaar teamcoach.
 • Dagelijkse coaching studenten/docenten
 • 13 jaar ervaring als Studiebegeleider in hoger onderwijs
 • Werkzaam geweest als pedagogisch medewerker KUL-Centrum voor Ervaringsgericht Onderwijs.
 • Ontwikkeling didactisch materiaal  KULeuven
 • Zorgondersteuner lager onderwijs


Studiekeuze in regio Dilbeek - Ternat

Om nog meer studenten te kunnen helpen in hun studiekeuze, breidde Keuzecoach uit. Isabelle Suy uit Dilbeek volgde de opleiding tot Keuzecoach.


Enkel uit verwarring kan groei ontstaan - Be(come) a brave heartMissie

Mensen doorheen twijfel en verwarring begeleiden naar zelfsturing en groei.

 

Als metgezel op een ontdekkingsreis leer ik je jezelf beter te leren kennen om van vanuit jezelf moedige en positieve keuzes te maken.

Allemaal Brave-hearts worden, dat is mijn missie. Sterk, moedig en tegelijk ook zacht en lief voor jezelf!

 

Passie

Mensen in beweging zien en brengen.

Nieuwsgierig zijn, mogelijkheden ontdekken, diepte opzoeken, energie en pit brengen, werken met beelden en verhalen.

Positieve focus en actie.

 

Motivatie

Al vele jaren begeleid ik mensen in hun professionele evoluties: carrière-keuzes, doelen stellen, groeipaden bewandelen, balans werk-privé, stressgerelateerde materies, saboteurs, ...

Vanuit deze ervaring zie ik het belang van het maken van bewuste keuzes van bij de start. Er zijn in mijn overtuiging geen juiste of verkeerde keuzes, wel bewuste en onbewuste keuzes, doordachte en toevallige keuzes. Niet kiezen is ook kiezen...

Omdat ik geloof in het succes van bewuste keuzes, wil ik jongeren bijstaan om van bij de prille start van hun carrière weloverwogen, positieve keuzes te maken vanuit zichzelf. Want jong geleerd... 

Relevante opleiding

 • Master in Rechten
 • Aggregaat Lerarenopleiding
 • Opleiding Studiekeuze Keuzecoach
 • Coachen op gedrag (Root)
 • Coachen op overtuigingen (Grow)
 • coachen op identiteit en missie (Bloom)
 • Teamcoaching
 • Professional Certified Coach - ICF

Relevante ervaring

 • 1 jaar docent Recht aan Hogeschool (Rechtspraktijk en Marketing)
 • 9 jaar headhunting & Recrutering
 • Meer dan 1500 uur ervaring in coaching.