Keuzecoach Eva Teetaert

Foto: Tijs Soete


LIFE is like riding a bicycle. To keep your balance, you must keep moving.Missie

Door zelfinzicht breng ik mensen tot persoonlijke ontwikkeling. En dat in een kortdurend traject. Dit is geen therapie maar een concreet beslissingsproces uit de profit-sector.

We hebben niet altijd in de hand wat er gebeurt, maar je kiest zelf hoe je daarop reageert en welke stappen jij zelf zet. Ik wil jou helpen bij de keuzes op jouw weg. Ik geloof in de kracht van kiezen. Hoe mensen dit ervaren, lees je hier.

 

Passie

Op een spontane, interactieve, ervaringsgerichte en persoonlijke manier kennis overbrengen. Om dan tot actie over te gaan. OplossingsgerichtKlare taal en no nonsense.

 

Motivatie

De opstart van Keuzecoach was eigenlijk het logisch resultaat van een persoonlijke zoektocht naar een nieuwe uitdaging om meer energie uit mijn leven te halen. Ik ben als het ware zelf de eerste persoon geweest die ik heb geholpen om keuzes te leren maken.

Ik merkte in mijn dagelijkse job in het hoger onderwijs dat ik enorm veel energie haalde uit het coachen en stimuleren van studenten en collega’s. Wanneer bleek dat zij door die coaching stappen zetten in hun professionele en individuele groei, wist ik waar mijn hart ligt: bij de persoonlijke aandacht voor de ontwikkeling van mensen, ongeacht hun leeftijd.

Van daaruit ben ik me - naast mijn master in de agogische wetenschappen en ervaringen in het coachen nog meer gaan toeleggen op alle aspecten rond leren kiezen. Ik volgde verschillende bijkomende opleidingen en verdiepte me in wetenschappelijk onderbouwde instrumenten en internationale literatuur en ging kijken hoe dit in andere sectoren aangepakt wordt.

 

Relevante opleiding

  • Master in de agogische wetenschappen
  • Banaba zorg en remediëring
  • Bachelor leraar lager onderwijs
  • Opleiding Ontwikkelingsinstituut

 

 

Relevante ervaring

  • Docent en teamcoach in hogere opleiding Verpleegkunde
  • Dagelijkse coaching studenten/docenten
  • Studiebegeleider in hoger onderwijs
  • Werkzaam geweest als pedagogisch medewerker KUL-Centrum voor Ervaringsgericht Onderwijs.
  • Ontwikkeling didactisch materiaal  KULeuven

Foto: Tijs Soete