Keuzecoach Eva Teetaert

Missie

Personen door zelfinzicht tot persoonlijke ontwikkeling doen komen in een kortdurend traject. Dit is geen therapie maar een concreet beslissingsproces uit de profit-sector.

We hebben niet altijd in de hand wat er gebeurt, maar je kiest zelf hoe je daarop reageert en welke stappen jij zelf zet. Ik wil jou helpen bij de keuzes op jouw weg. Ik geloof in de kracht van kiezen. Hoe mensen dit ervaren, lees je hier.

 

Passie

Op een spontane, interactieve, ervaringsgerichte en persoonlijke manier kennis overbrengen bij mensen zodat ze er concreet mee aan de slag kunnen. Oplossingsgericht. Klare taal en no nonsense.

 

Motivatie

Bij de opstart van Keuzecoach heb ik zelf het besluitvormingsproces doorlopen. Ik was op zoek naar een uitdaging om meer energie uit mijn leven te halen. In mijn dagelijkse job in het hoger onderwijs ervaar ik dat ik veel energie haal uit het coachen van studenten en collega's.

Mijn hart ligt in de persoonlijke aandacht voor de ontwikkeling van mensen, ongeacht hun leeftijd. Van daaruit ben ik me - naast mijn master in de agogische wetenschappen en ervaringen in het coachen van studenten en collega's tussen 18 en 60 jaar - nog meer gaan toeleggen op alle aspecten rond leren kiezen. Ik volgde daartoe verschillende bijkomende opleidingen en verdiepte me in wetenschappelijk onderbouwde instrumenten en internationale literatuur.

foto: Simon Mouton


Relevante opleiding

Master in de agogische wetenschappen

Banaba zorg en remediëring

Bachelor leraar lager onderwijs

Opleiding Ontwikkelingsinstituut

 

 

Relevante ervaring

Docent en teamcoördinator in hogere opleiding Verpleegkunde

Dagelijkse coaching studenten/docenten

Studiebegeleider in hoger onderwijs

Werkzaam geweest in basisonderwijs.

Werkzaam geweest als pedagogisch medewerker KUL-Centrum voor Ervaringsgericht Onderwijs.

Ontwikkeling didactisch materiaal  KULeuven


  LIFE is like riding a bicycle. To keep your balance, you must keep moving.