Levenskeuze

The first principle is that you must not fool yourself and you are the easiest person to fool. (Richard P. Feynman)

Wil je keuzes maken die bij je passen?

Wil je je verantwoordelijkheid nemen?

Wat na je pensioen?

 

Geraak je maar niet uit bepaalde dilemma's?

Wil je 'meer' uit je leven halen?

Wil je authentieker leven, dichter bij wat je écht belangrijk vindt?

Wil je weten wat je talenten zijn en van daaruit gerichter leren kiezen?

En wat met je balans werk-privé?

Kan je niet goed kiezen?

....

In een kortdurend coachingstraject verkennen we jouw keuzemoeilijkheden.

We gaan hierbij uit van de centrale vraag: 'Wat wil ik uit mijn leven halen en wat is de beste manier om dat te bereiken?'

  

Via een concreet besluitvormingsproces verkennen we de opties. Samen met je talenten, je persoonlijkheid en je drijfveren zoeken we een passende keuze voor jou. Aan de hand van kritische vragen, afwisselende oefeningen en opdrachten, daag ik je uit het beste uit jezelf te halen.

Met dit zelfinzicht ben je in staat radicaal te kiezen voor datgene dat je energie geeft. Je authentieke drijfveer is een garantie op blijvende zin in actie, ook op gevorderde leeftijd.

Jij bepaalt zelf de duur van het traject. De ervaring leert dat je met 2 sessies al een heel eind op weg kan. Sowieso krijg je na afloop een uniek en nauwkeurig rapport van jezelf. Dit geeft je een overzicht van je talenten, je sterktes  in je persoonlijkheid, je competenties, in combinatie met de waarden die voor jou belangrijk zijn. Hier wordt duidelijk welke contexten jij het best opzoekt.

Dit wordt gelinkt aan concrete doelen en acties

 

Het concreet resultaat is een analyse dat je een totaalbeeld van jezelf geeft. Dit totaalbeeld helpt je heel gericht om je keuzes te maken nu, maar ook later.

Klik hier om te lezen hoe anderen de coaching ervaarden.