Loopbaankeuze / levenskeuze

 

Ik studeerde af als master en rolde in een job die een logisch gevolg was van mijn opleiding. Na een aantal maanden ontdekte ik dat dit niet hetgene was waar ik blij van werd. Eva kon heel goed in kaart brengen waarom ik me daar niet op mijn plaats voelde. Tegelijk gaf ze door objectief gestaafd inzicht wel realistische opties. Ik werk nu al een aantal maanden op een nieuw werk en heb alleen spijt dat ik niet vroeger naar Eva ben gestapt. Dank je wel!"

 

"Ik ben een vrouw van 49 jaar en voelde me niet goed op mijn werkplek. Ik kon echter niet benoemen waarom ik me er niet op mijn gemak voelde. Tijdens de lockdown werd ik tijdelijk economisch werkloos gezet. Toen heb ik van de gelegenheid gebruik gemaakt om uit te zoeken of ik al die jaren wel de juiste job uitoefende. Naast administratie heb ik geen andere functies bekleed.

Ik heb de hulp van Eva ingeroepen en samen gingen we op zoek naar de levenswaarden waar ik enorm belang aan hecht om weer energie te krijgen uit job.

Na twee sessies waren we er al uit en de uitkomst was verhelderend.

Ik ben onlangs op zoek gegaan naar een nieuwe job. Met mijn handleiding kon ik elk sollicitatiegesprek aan. Een handige tool. En ja, ik vond een nieuwe job!!! Dikke merci Eva!

 

"Met een verfrissend inzicht, een lange termijnperspectief en een concreet stappenplan kreeg ik meer dan ik had durven hopen.

 

Na een lange persoonlijke zoek- en denktocht is Eva erin geslaagd om met een doelgerichte aanpak duidelijk antwoorden te formuleren op aanhoudende twijfels en onzekerheden bij mijn jobkeuze(s). Met haar gerichte vragen werkte ik actief aan mijn proces en werd ik me steeds meer bewust van mijn professionele voorkeuren. Ik zie nu in wat ik op lange termijn nodig heb en hoe ik op zoek kan naar een job/werkomgeving waar ik mijn talenten ten volle kan ontplooien. Dankzij een actieplan en relevante vragen naar potentiële werkgevers toe, kan ik zeer concreet en gericht de jobmarkt aftoetsen. Dat geeft me rust in het hoofd en veel goesting om erin te vliegen!"

 

'Ik heb Keuzecoach geraadpleegd omdat ik voor een nieuwe professionele uitdaging wou gaan. Eva helpt je om keuzes te maken door je nieuwe inzichten te geven.'

 

'Geen zweverig gedoe, maar een nuchtere analyse van je kunnen, je talenten en 'natuurlijke' voorkeuren.'

 

'Ze neemt geen keuzes voor jou en zal je ook niet in een of andere richting duwen.  Ze reikt je 'de tools' aan om met meer kennis van zaken, beter onderbouwde keuzes te maken.'

 

 

'Ze daagt je uit om vastgeroeste ideeën over jezelf los te laten en zo opties te verkennen waar je zelf mogelijks niet zou toe komen.'

 

Bedankt voor alles: je professionaliteit, je warmte, je inzichten en nog veel meer. Het heeft me deugd gedaan. Dank je wel!

 

...