Loopbaankeuze / levenskeuze

 

Ik studeerde af als master en rolde in een job die een logisch gevolg was van mijn opleiding. Na een aantal maanden ontdekte ik dat dit niet hetgene was waar ik blij van werd. Eva kon heel goed in kaart brengen waarom ik me daar niet op mijn plaats voelde. Tegelijk gaf ze door objectief gestaafd inzicht wel realistische opties. Ik werk nu al een aantal maanden op een nieuw werk en heb alleen spijt dat ik niet vroeger naar Eva ben gestapt. Dank je wel!"

 

"Bedankt voor alle tips, de aangename gesprekken en ontvangst. Ik ga ermee aan de slag. Volgende week mag ik al op gesprek. Een aanrader voor iedereen, of men nu op zoek is naar werk of niet. Deze zelfkennis helpt me echt  om vooruit te geraken. Ik ben heel blij dat ik jouw gegevens heb gekregen. (S, 50 jaar). 

 

'Ik studeerde af in een master-opleiding dat me opleidde tot een concreet beroep. Na de eerste werkmaanden van dit beroep stelde ik vast dat het niets voor mij was. Ik volgde coaching bij Eva om te zien waar ik nog terecht kon met mijn diploma. Of ik misschien toch liever nog verder studeerde? Na de coaching had ik echt inzicht om gericht een besluit te nemen. Het heeft me zeker geholpen. Ik kreeg een verklaring waarom het beroep, dat een logisch gevolg van mijn diploma was, eigenlijk niet zozeer voor mij was weggelegd. Daarenboven kwamen we ook tot concrete suggesties van wat ik wel kon gaan doen. Ik zou het iedereen aanraden die niet goed weet welke weg in te slaan.' (B., 23 jaar)

 

'Ik volgde meerdere opleidingen. Tijdens mijn laatste opleiding wist ik niet goed welke richting uit te gaan met mijn diploma's. Met Eva's methodiek kreeg ik alles op een rijtje. Het resultaat was erg concreet en tegelijk zo herkenbaar. De puzzel klopte'.(P, 24 jaar).

 

"Ik ben een vrouw van 49 jaar en voelde me niet goed op mijn werkplek. Ik kon echter niet benoemen waarom ik me er niet op mijn gemak voelde. Tijdens de lockdown werd ik tijdelijk economisch werkloos gezet. Toen heb ik van de gelegenheid gebruik gemaakt om uit te zoeken of ik al die jaren wel de juiste job uitoefende. Naast administratie heb ik geen andere functies bekleed.

Ik heb de hulp van Eva ingeroepen en samen gingen we op zoek naar de levenswaarden waar ik enorm belang aan hecht om weer energie te krijgen uit job.

Na twee sessies waren we er al uit en de uitkomst was verhelderend.

Ik ben onlangs op zoek gegaan naar een nieuwe job. Met mijn handleiding kon ik elk sollicitatiegesprek aan. Een handige tool. En ja, ik vond een nieuwe job!!! Dikke merci Eva!

 

"Met een verfrissend inzicht, een lange termijnperspectief en een concreet stappenplan kreeg ik meer dan ik had durven hopen.

 

Na een lange persoonlijke zoek- en denktocht is Eva erin geslaagd om met een doelgerichte aanpak duidelijk antwoorden te formuleren op aanhoudende twijfels en onzekerheden bij mijn jobkeuze(s). Met haar gerichte vragen werkte ik actief aan mijn proces en werd ik me steeds meer bewust van mijn professionele voorkeuren. Ik zie nu in wat ik op lange termijn nodig heb en hoe ik op zoek kan naar een job/werkomgeving waar ik mijn talenten ten volle kan ontplooien. Dankzij een actieplan en relevante vragen naar potentiële werkgevers toe, kan ik zeer concreet en gericht de jobmarkt aftoetsen. Dat geeft me rust in het hoofd en veel goesting om erin te vliegen!"

 

'Ik heb Keuzecoach geraadpleegd omdat ik voor een nieuwe professionele uitdaging wou gaan. Eva helpt je om keuzes te maken door je nieuwe inzichten te geven.'

 

'Geen zweverig gedoe, maar een nuchtere analyse van je kunnen, je talenten en 'natuurlijke' voorkeuren.'

 

'Ze neemt geen keuzes voor jou en zal je ook niet in een of andere richting duwen.  Ze reikt je 'de tools' aan om met meer kennis van zaken, beter onderbouwde keuzes te maken.'

 

 

'Ze daagt je uit om vastgeroeste ideeën over jezelf los te laten en zo opties te verkennen waar je zelf mogelijks niet zou toe komen.'

 

Bedankt voor alles: je professionaliteit, je warmte, je inzichten en nog veel meer. Het heeft me deugd gedaan. Dank je wel!

 

...