Loopbaankeuze / levenskeuze

 

"Met een verfrissend inzicht, een lange termijnperspectief en een concreet stappenplan kreeg ik meer dan ik had durven hopen.

 

Na een lange persoonlijke zoek- en denktocht is Eva erin geslaagd om met een doelgerichte aanpak duidelijk antwoorden te formuleren op aanhoudende twijfels en onzekerheden bij mijn jobkeuze(s). Met haar gerichte vragen werkte ik actief aan mijn proces en werd ik me steeds meer bewust van mijn professionele voorkeuren. Ik zie nu in wat ik op lange termijn nodig heb en hoe ik op zoek kan naar een job/werkomgeving waar ik mijn talenten ten volle kan ontplooien. Dankzij een actieplan en relevante vragen naar potentiële werkgevers toe, kan ik zeer concreet en gericht de jobmarkt aftoetsen. Dat geeft me rust in het hoofd en veel goesting om erin te vliegen!"

 

'Ik heb Keuzecoach geraadpleegd omdat ik voor een nieuwe professionele uitdaging wou gaan. Eva helpt je om keuzes te maken door je nieuwe inzichten te geven.'

 

'Geen zweverig gedoe, maar een nuchtere analyse van je kunnen, je talenten en 'natuurlijke' voorkeuren.'

 

'Ze neemt geen keuzes voor jou en zal je ook niet in een of andere richting duwen.  Ze reikt je 'de tools' aan om met meer kennis van zaken, beter onderbouwde keuzes te maken.'

 

 

'Ze daagt je uit om vastgeroeste ideeën over jezelf los te laten en zo opties te verkennen waar je zelf mogelijks niet zou toe komen.'

 

Bedankt voor alles: je professionaliteit, je warmte, je inzichten en nog veel meer. Het heeft me deugd gedaan. Dank je wel!

 

...